VÅRE VEGGER

Få et innblikk i hvordan bedrifter over hele Norge har gjort greenspots til en del av sitt interiør. Gjennom å ta greenspots inn i sine lokaler har disse bedriftene gitt tydelig uttrykk for sin villighet til å bidra mot det grønne skiftet, samtidig som de har skapt et levende interiør som gjennom sin tilstedeværelse forbedrer hverdagen til alle som kommer i kontakt med det!

Greenspot

WEBSTEP

Vår første, og største, greenspot ble satt opp hos Webstep i starten av mai 2022. Denne mektige veggen på omtrent 10m^2 inneholder hele 240 enkeltplanter fordelt på seks plantetyper, og har allerede skapt en umiddelbar følelse av et mer naturlig arbeidsmiljø.

IMG_2317.HEIC

FRØKEN DINGS

Frøken Dings er spesialister på hudforbedrende behandlinger og rynkebehandlinger, og ønsker å skape en behagelig opplevelse for alle sine kunder. Denne frodige greenspoten ble installert for å forsterke den beroligende atmosfæren kundene setter pris på.

B+B ARKITEKTER

B+B Arkitekter ønsket en greenspot som skulle skape et roligere og mer naturlig inneklima. I tillegg ville de skape et uforglemmelig førsteinntrykk når man kom inn i kontorene deres, og allerede under installasjonen begynte de kreative arkitektene å se for seg løsninger til hvordan dette kunne gjøres om til Bergens fineste sitteområde.

TAG ARKITEKTER

I likhet med B+B Arkitekter har også Tag Arkitekter valgt å ha sin greenspot ved inngangspartiet. Tag hadde allerede et bredt utvalg av flotte grønne planter i sine lokaler, og denne planteveggen var selve prikken over i-en i skapelsen av et grønt kontor.