top of page

Head Energy 

Ingeniør- og konsulentbedriften Head Energy har nylig flyttet til nye lokaler i Bergen Business Park, rett ovenfor Flesland. Greenspot er stolt over å ha hjulpet dem med å bringe naturen inn i deres nye arbeidsmiljø.

 

Over tre etasjer har vi innredet med 62 plantekasser og et variert utvalg store og små potteplanter. Dette grønne initiativet har to mål: 

 

1. Grønn transformasjon: Vi har brakt utendørs inn ved å plassere plantekasser med frodige planter som skaper vakre skillevegger og mykner opp de stramme linjene i kontorene deres. Denne grønne elegansen har gitt en varmere og mer innbydende atmosfære, og det er vitenskapelig bevist at det reduserer stress og øker trivselen blant de ansatte.

 

2. Energiboost og økt produktivitet: Planter har dokumentert evne til å forbedre luftkvaliteten, øke fokuset og produktiviteten og redusere symptomene på "sick-building-syndrome." Dette er ikke bare en estetisk fornyelse; det er en investering i medarbeidernes trivsel og arbeidsglede.

 

Sammen med Head Energy ser vi frem til å fortsette denne grønne reisen mot inspirerende, sunne og bærekraftige arbeidsmiljøer. 

bottom of page