top of page

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVORDAN FOREGÅR VEDLIKEHOLDET?

Vi trimmer plantene, tørker støv, legger grunnlaget for at plantene ikke skal bli rammet av pester, renser filteret, skifter vann, vasker tankene, gir plantene næring, snur plantene for optimale solforhold og tar en generell sjekk på vanningssystem og plantenes helse.

Til å begynne med kommer vi hyppig for å sørge for at plantene trives i sitt nye miljø. Etterhvert når plantene har tilpasset seg foregår vedlikeholdet hver tredje uke. 

HVILKE PLANTER BRUKER DERE I VEGGENE?

Vi liker å bruke planter etter kundens ønske dersom det lar seg gjøre. Vi lar alltid kundene være med i prosessen med å designe utformingen av veggen, enten det gjelder størrelse, fasong eller planter. 

Dersom kunden ikke har noen spesifikke ønsker, anbefaler vi Monstera Minima, Boston Bregne, Philodendron White Measure, Gullranke, Monstera Adansonii, Grønnrenne, Tradescantia Nanouk og Philodendron Imperial Green. 

HVA ER MINIMUMSTIDEN VI KAN LEIE EN VEGG?

Det er ingen minimumstid på leie av vegg. Vi er fleksible på tider, og uavhengig om du trenger en permanent plantevegg i kontorlokalene dine, eller om du vil ha en plantevegg i bakgrunnen av bryllupsseremonien din, har vi en løsning.

HVORDAN PÅVIRKES VEGGEN VÅR AV DETTE?

Når man setter opp en plantevegg er det uungåelig med noen borehull i selve veggen i lokalet. Når det er sagt minimerer vi antall borrehull ved å feste planteveggen på en separat plate, som vi igjen fester til hovedveggen.

PÅ HVILKEN MÅTE KAN EN PLANTEVEGG HJELPE OSS?

Den levende planteveggen reduserer stress, svevestøv, støy og øker konsentrasjon og produktivitet samtidig som den skaper bedre luftkvalitet i lokalet, absorberer giftige gasser i rommet og pumper ut oksygen.

HVA SKILLER EN PLANTEVEGG FRA ENKELTPLANTER?

Å spre enkeltplanter rundt i et rom kan være fint i seg selv, men våre plantevegger har plass til 32 enkeltplanter per kvadratmeter, som fører til at effekten plantene gir øker. Plantevegger er arealeffektive, og bidrar til et estetisk vakkert interiør. Vi anbefaler allikevel en kombinasjon av både plantevegger og enkeltplanter.

KOMMER DET MYE INSEKTER I PLANTEVEGGENE INNE?

Uten vedlikehold kan det komme insekter, fordi insekter trives der det er mye døde blader og ved feil fuktighetsnivå. Vi tilbyr gratis vedlikehold i alle våre leie-avtaler, og vil sørge for at alle tiltak blir tatt for å unngå insekter.

HVORDAN VANNES PLANTENE? MÅ VI GJØRE DETTE SELV?

Alle veggene våre følger med et automatisk vanningssystem der man kun trenger å trykke på en bryter for å starte vanningssytemet. Dette trengs ikke ofte, og er en del av vår vedlikeholdsprosess. Dersom du ønsker å vanne selv, trenger ikke vanningssystemer å følge med, og vi kan bistå med tips og triks til hvordan plantene bør vannes for optimal helse og vekst.

bottom of page