top of page

VÅRE VEGGER

Få et innblikk i hvordan bedrifter over hele Norge har gjort greenspots til en del av sitt interiør. Gjennom å ta greenspots inn i sine lokaler har disse bedriftene gitt tydelig uttrykk for sin villighet til å bidra mot det grønne skiftet, samtidig som de har skapt et levende interiør som gjennom sin tilstedeværelse forbedrer hverdagen til alle som kommer i kontakt med det!

Greenspot

WEBSTEP

Vår første, og største, greenspot ble satt opp hos Webstep i starten av mai 2022. Denne mektige veggen på omtrent 10m^2 inneholder hele 240 enkeltplanter fordelt på seks plantetyper, og har allerede skapt en umiddelbar følelse av et mer naturlig arbeidsmiljø.

Frøken Dings

FRØKEN DINGS

Frøken Dings er spesialister på hudforbedrende behandlinger og rynkebehandlinger, og ønsker å skape en behagelig opplevelse for alle sine kunder. Denne frodige greenspoten ble installert for å forsterke den beroligende atmosfæren kundene setter pris på.

Plantasjen Birkeland_edited_edited.jpg

PLANTASJEN BIRKELAND

I forbindelse med Greenspot sitt samarbeid med Plantasjen Bergen ble denne veggen satt opp ved utgangen av butikken i Birkeland. 

Denne planteveggen er omtrent 5 kvadratmeter stor og består av 168 enkeltplanter, fordelt på 8 forskjellige plantesorter. Veggen begynner med et stripete mønster fra nedre, høyre hjørne og oppover, før det brytes på midten til en mer naturlig og tilfeldig sammensetning av de forskjellige plantene. 

NORESDAGEN 2022

19. september var det duket for Noresdagen 2022 i Grieghallen - en matmesse der leverandører får vist frem sine nyheter og produkter! 

Vi stilte med en dobbeltsidig greenspot som var med på å definere Nores sitt standpunkt i det grønne skiftet, samtidig som det gjorde til et fint interiør! Dagen var en kjempesuksess! 

 

B+B Arkitekter.jpg

B+B ARKITEKTER

B+B Arkitekter ønsket en greenspot som skulle skape et roligere og mer naturlig inneklima. I tillegg ville de skape et uforglemmelig førsteinntrykk når man kom inn i kontorene deres, og allerede under installasjonen begynte de kreative arkitektene å se for seg løsninger til hvordan dette kunne gjøres om til Bergens fineste sitteområde.

TAG ARKITEKTER

I likhet med B+B Arkitekter har også Tag Arkitekter valgt å ha sin greenspot ved inngangspartiet. Tag hadde allerede et bredt utvalg av flotte grønne planter i sine lokaler, og denne planteveggen var selve prikken over i-en i skapelsen av et grønt kontor.

Plantasjen Åsane.JPG

PLANTASJEN ÅSANE

I forbindelse med Greenspot sitt samarbeid med Plantasjen Bergen ble disse to veggene satt opp ved utgangen av butikken i Åsane. 

Her er to Greenspots satt sammen til én, og de to veggene rommer 100 enkeltplanter hver. Her har vi valgt å variere litt med uttrykket til veggene, ved at veggen til venstre er satt sammen med et stripete mønster, mens veggen til høyre har en mer naturlig fremtoning.

Plantasjen Drotningsvik.JPG

PLANTASJEN DROTNINGSVIK

I forbindelse med Greenspot sitt samarbeid med Plantasjen Bergen ble denne veggen satt opp ved utgangen av butikken i Drotningsvik. 

I motsetning til i Åsane der det er to vegger satt sammen til én, er det her kun én vegg som rommer 100 enkeltplanter. Her har vi valgt et stripete mønster som får frem det vakre i hver enkelt plante. 

Kantega.jpg

KANTEGA BERGEN

 Greenspot innredet kontorlokalene til Kantega AS i Bergen med potteplanter, plantekasser og hengepotter med en rekke forskjellige vakre, grønne planter i alle størrelser. 


Ved å introdusere grønne planter i kontorlokalene skapes et mer naturlig og behagelig arbeidsmiljø som bidrar til å øke trivselen og produktiviteten blant de ansatte. Kantega AS var veldig fornøyd med resultatet og Greenspot håper at de vil fortsette å nyte godt av de grønne plantene i lang tid fremover.

Kraftloftet.jpg

TWR/KRAFTLOFTET

På co-working kontoret Kraftloftet har vi innredet med grønne planter for å skape et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø. Grønne planter har positive helsefordeler, reduserer stress og forbedrer luftkvaliteten. Vi har valgt ulike planter som passer til ulike områder på kontoret og som er enkle å vedlikeholde. Vi er veldig fornøyd, og vi fortsetter å integrere naturen i kontorer over hele landet.

bottom of page